Diensten

Onze uitgebreide dienstverlening maakt ons een Full-service advieskantoor.

Je zult merken dat de diensten van Bosch Advies B.V. veel verder gaan dan alleen het voeren van uw administratie of het indienen van uw fiscale aangiftes. Onze aanpak onderscheidt is dat we meerdere disciplines onder 1 dak voeren en je als ondernemer volledig ontzorgt kunt worden. Een aanspreekpunt, een vraagbaak. Dat maakt het allemaal net even wat duidelijker.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze dienstverlening strekt zich uit van het voeren van de administratie van jouw onderneming tot het verzorgen van fiscale aangiftes. Maar ook voor het verlonen van jouw medewerkers, advisering en financiering zit je bij ons direct goed.

 • 1250306-64

  Administratie

  Online, op locatie of volledig uitbesteden
  De ontwikkelingen op administratief gebied gaan razend snel. Het boekhouden zal steeds meer een technologische handeling worden. Denk hierbij aan de automatische bankkoppeling en het scannen en herkennen van facturen. Bosch Advies ziet deze ontwikkeling niet als bedreiging maar juist als een kans! Zeker ook voor jou als ondernemer.

 • 1250323-64

  Bosch Advies Online

  Financieel dashboard, facturatie en betalen
  Het nieuwe boekhouden is online boekhouden. De ondernemer van tegenwoordig wil overal, altijd en in één oogopslag inzicht in zijn eigen financiële situatie. Om aan de wensen van deze ondernemers tegemoet te komen bieden wij onze klanten een oplossing om volledige online te kunnen samenwerken. Op welk niveau jij dit wenst bepaal je zelf.

 • 1250308-64

  Belastingadvies

  Kansen benutten welke de fiscale wetgeving u biedt
  De fiscale regelgeving kent tal van mogelijkheden, regels en uitzonderingen. Voor jou is het dus van belang hieromtrent goed te worden geadviseerd. Onze uitdaging ligt het benutten van de kansen welke de fiscale wetgeving jou biedt en je te behoeden voor de valkuilen. Ook voor particulieren!

 • 1250314-64

  Salarisadministratie

  Volledig online en met personeelsdossier
  Tevreden personeel is de basis voor een gezonde onderneming. Daarom moeten de zaken op het gebied van personeel en salaris goed zijn geregeld. Loonstroken moeten gewoon kloppen, de salarissen moeten op tijd worden betaald en de arbeidsvoorwaarden richting je personeel moeten op orde zijn. Daarnaast bent jij als werkgever verplicht steeds meer gegevens van je personeel vast te leggen en te bewaren.

 • 1250325-64

  Jaarrekening

  De basis voor verantwoorde beslissingen naar de toekomst
  Steeds vaker dien je aan andere belanghebbende een jaarverslag te overleggen. Denk bijvoorbeeld aan de bank voor een kredietaanvraag of hypotheek voor je woning, aan de fiscus of branchevereniging. Een professionele jaarrekening is dan wel zo prettig.

 • 1250321-64

  Overige dienstverlening

  Alles onder één dak
  Onze insteek is om een zo breed mogelijke financiële dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. Wij helpen je daarom ook graag bij andersoortige (financiële) vraagstukken op diverse gebieden. Het doel: Je hebt één aanspreekpunt en alles onder één dak. Dat is wel zo prettig.

"Ondernemers moeten gewoon ondernemers kunnen zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun administratie en Belastingen."

Klaar om dit gevoel te ervaren?

Samenwerken met een ervaren partner?

Onze aanpak heeft zich in de afgelopen 9 jaar bewezen als dé aanpak waar ondernemers vrolijk van worden. Ben jij als ondernemer klaar je bedrijf de volgende fase in te brengen? We helpen je graag tegen vaste prijzen per maand.