Over Ons

Van harte welkom bij Bosch Advies B.V.

Wij zijn Bosch Advies, een full-service administratie-, belasting- en advieskantoor. Vanuit Oisterwijk bedienen wij meer dan 130 cliënten in de ZZP- en MKB markt. Met onze 6 fase aanpak helpen wij ondernemers hun doelstellingen bereiken.

Wie we zijn

Uw financieel dienstverlening uit Oisterwijk met meer dan 9 jaar ervaring bij het adviseren van ondernemers.

Onze visie

Administratie is nu eenmaal een verplichting. Het correct voeren is een noodzaak in de moderne economische omstandigheden. Wij stellen ons ten doel dit goed, leuk en inzichtelijk te maken.

Hoe dan?

Door te werken met de modernste software. Het onze cliënten zo eenvoudig mogelijk maken facturen naar ons in te sturen via een APP. Altijd inzicht via een dashboard. 4x per jaar een adviesgesprek en veel meer.

Onze geschiedenis

Bosch Advies B.V. is opgericht in 2010 door Dirk van den Bosch. Al sinds 2000 opereert Dirk als Financieel Controller en CFO bij verschillende MKB bedrijven. Met zijn ervaring en inzichten in complexe financiele administraties heeft hij deze bedrijven gezamenlijk met een team naar nieuwe hoogte gestuwd.

 

In 2010 heeft Dirk de stap gezet naar een eigen kantoor met een eigen filosofie over het voeren en beheren van administraties. De aanpak van het kantoor onderscheidt zich door een duidelijk klant georiënteerde aanpak waarin begrijpelijke informatievoorziening centraal staat. Daarvoor werkt ons kantoor samen met toonaangevende softwareleveranciers zoals Exact, Kluwer, Loket en Analyzer.

 

Inmiddels anno 2019 heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een volledige dienstverlener op administratieve, fiscaal en juridisch gebied. Dat onze aanpak succesvol blijkt te zijn mogen duidelijk zijn door de nog altijd groeiende klantenkring van ons kantoor.

Ons 6-stappen aanpak

 • 01

 • Kennismaking

  De eerste stap in een succesvolle samenwerking is de persoonlijke kennismaking waarin we je wensen duidelijk in kaart brengen.

 • 02

 • Offerte

  Na de kennismaking sturen wij je binnen enkele dagen een offerte voor onze dienstverlening. Helder uiteengezet in welke stappen we ondernemen en voor een vaste prijs per maand.

 • 03

 • Automatiseren

  Na akkoord op onze offerte gaan we aan de slag de administratie van je onderneming zo goed mogelijk te automatiseren. Je krijg toegang tot de Bosch Advies App en kunt eenvoudig je facturen en bonnetjes naar ons toesturen.

 • 04

 • Inzicht

  Zodra de administratie geautomatiseerd en op orde is gaan we er voor zorgen dat je inzicht in de cijfers krijgt. Met onze dashboards, tussentijdse rapportages en 4x per jaar een adviesgesprek ben je weer helemaal bij.

 • 05

 • Advisering

  Met een goed inzicht in de huidige stand van zaken kunnen we je uitstekend adviseren. We zorgen er dan ook voor dat we regelmatig bij elkaar om tafel zitten en helpen je bij complexe vraagstukken.

 • 06

 • Vaste prijzen

  Omdat je graag wilt weten wat je jaarlijks kwijt bent aan je administratie hebben we door automatisering en inzicht de mogelijkheid te werken met vaste prijzen per maand. Dan weet je precies wat je maandelijks aan onze dienstverlening kwijt bent. Gemakkelijk toch?!

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • Vaste prijs per maand

  Door onze 6 stappen aanpak kunnen we je een vaste prijs per maand aanbieden voor onze dienstverlening. Zo weet je altijd wat je aan ons kwijt bent en is het voor je altijd inzichtelijk welke diensten we hiervoor aan je leveren. 

 • 4x per jaar een adviesgesprek

  Omdat we het belangrijk vinden dat onze dienstverlening bij de ontwikkelingen van je bedrijf aansluiten en dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen van je onderneming plannen we 4 adviesgesprekken per jaar in. 

 • Ondersteuning zoals je dat mag verwachten!

  We helpen je graag bij complexe financiële vraagstukken maar natuurlijk ook als je kort even een vraag hebt. Daarom zijn wij voor deze korte vragen telefonisch- en via Whatsapp Bereikbaar en zijn de vragen kosteloos voor je.

135

Cliënten in het MKB en ZZP

511933-64

291

Administraties in beheer

511937-64

75

Jaarrekeningen per jaar

511936-64

10

Kwaliteitscertificaten

314253-64

Ben jij klaar om écht ontzorgt te worden?

Maak dan kennis met onze dienstverlening en bel ons voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek of voor een passende offerte.